LilleNille

onsdag, september 07, 2005

Look to California

Staten California er bare en underskrift unna å godkjenne homofilt ekteskap. Det er så nært at LilleNille dirrer av opphisselse, begeistring og glede. Ekteskapet bør være en selvfølge for homofile slik det er for heterofile. Kun en eneste underskrift mangler før loven er et faktum, og jenter kan gifte seg med jenter eller gutter kan gifte seg med gutter.

Problemet er at det er guvernøren Arnold Schwarzenegger, muskelbunten som spilte i den sjarmerende filmen Twince som må signere. Han har vært positiv til økte rettigheter for homofile og lesbiske, men motstander av ekteskapet. Derfor kan det hende LilleNille gleder seg litt for tidlig. Men så lenge det er liv er det håp, og denne saken dreier seg om liv, selve livet til kjærligheten for de det gjelder.

Lovforslaget som muskelbunten må signere slår fast at statens definisjon på ekteskapet skal være en union mellom to mennesker, og ikke lenger en union mellom en mann og en kvinne. Det er den perfekte lovteksten og LilleNille ser med glade, smilende og glitrende øyner på det politiske flertallet i California.

Kjære Arnold Schwarzenegger, si ja til kjærligheten mellom menneskene helt uavhengig av kjønn og legning. Kjære muskelbunt, tenk på alle som får et ordnet samliv både rettslig og sosialt dersom du bruker din kraft på pennen og signerer lovforslaget som har fått flertall i den folkevalgte forsamlingen.