LilleNille

mandag, september 05, 2005

Litt voldelig, men likevel gøy

LilleNille har brukt for lang tid på å spille Unge Høyres nettspill i dag. Veldig morsomt, selv om LilleNille ikke liker å slåss, å bite, å sparke, å lugge eller å slå.

Unge Høyres nettspill går ut på å slå Senterpartiet, SV og Arbeiderpartiet så langt ut av banen som mulig. Morsomt, selv om Nille ikke vil slå Aslaug Haga, Kristin Halvorsen eller Jens Stoltenberg. De opprinnelige figurene ble byttet ut mot noen i nærmiljøet. Spillet ble mye mer morsomt, og Lena du vil aldri få vite hvor langt jeg sparket deg.

Et morsomt spill, som sikkert blir kjedelig i lengden dersom fantasien ikke er på topp. Det problemet har ikke LilleNille. Dagens lille spill ble en morsom opplevelse, selv om Nille ikke fulgte Høyres oppskrift slik som de egentlig ønsker.

Unge Høyres nettspill finner du her:
http://www.individ.no/valgkampspill05/

For øvrig bør de politiske partiene lære seg å ikke oppmuntre til vold. Det bør gjelde Unge Høyre like mye som Sosialistisk Venstreparti.

3 Comments:

At september 07, 2005, Anonymous Anonym said...

Morsomt spill, LilleNille.

Kult med damer som slåss, biter og lugger hverandre. Sjelden å se jenteslagsmål på byen, men desto mer morsomt å titte på når damer begynner å slåss.

 
At september 08, 2005, Anonymous Anonym said...

Den dagen det blir populært med jenter som slåss på byen skal LilleNille slutte å gå ut. Aggresjonen bør komme ut på andre måter. Gjerne i spillet til Unge Høyre.

 
At september 12, 2005, Anonymous Anonym said...

Takker for svar, LilleNille.

Du må nok slutte å gå på byen, fordi det ER populært blant gutta å se på jenter som er bitchy mot hverandre, og ender det i et slagsmål er det morsomt. Megakult liksom.

Hva er mer feminint en å se to jenter som slåss på kvinners vis med lugging osv.

 

Legg inn en kommentar

<< Home