LilleNille

torsdag, september 01, 2005

Ekteskapet – en tragedie

Mange av LilleNilles venner har brutt opp samlivet kort tid etter at ekteskapet ble inngått. Altfor mange har giftet seg for så å skille seg like etterpå. Det er nesten som om det for mange par har ligget en forbannelse i ekteskapet.

LilleNilles venner og kjenninger er tydeligvis ikke alene eller spesielle. Aldri før har så mange ekteskap blitt oppløst som i år. Det er blitt en mote å skille seg, og det bør bekymre det politiske flertallet som setter ekteskapet like høyt som en hellig ku.

Ekteskapet står i en særstilling i norsk lovgivning. Ektefeller nyter godt av mange fordeler i forhold til single, samboere og de som ikke kan inngå ekteskap på grunn av legningen. Skillsmissetallene er så høye at LilleNille syns det er merkelig at politikerne setter denne samlivsformen så høyt. For mange blir ekteskapet en tragedie både økonomisk og følelsesmessig. LilleNille syns det er rart at politikerne oppmuntrer til tragedier.

LilleNilles foreldre kan med bakgrunn av tallene regnes som unike. De har vært trofast mot løftet…..til døden skiller oss av…..i alle fall foreløpig. LilleNille er stolt av det!

2 Comments:

At september 01, 2005, Anonymous Anonym said...

Takk :))
Vi er glade i deg også.

 
At oktober 14, 2005, Blogger LilleNille said...

Takk mamma!

 

Legg inn en kommentar

<< Home