LilleNille

torsdag, august 25, 2005

Helt utbrent, trist og kranglete

Hvis LilleNille ikke ville si noe eller hadde noe fornuftig å si, ville det aldri ha blitt et intervju i verken Aftenposten, VG eller Dagbladet. Denne filosofien kan ikke medlemmene i A-ha dele.

I dag hadde Aftenposten et intervju med Morten, Magne og Paal. Et helt taust intervju ettersom guttene ikke fortalte noe som helst. Gutter og gutter. Det er kanskje et galt uttrykk. De virket gamle, triste, kranglete og utbrente. A-ha var på topp når LilleNille gikk i barnehagen, og det sier kanskje det aller meste.

Tilbake til intervjuet. Eller det som skulle ha vært et intervju. Bandmedlemmene ville si lite om den nye plateutgivelsen. Like lite ble sagt om konserten som blir arrangert i Oslo denne helgen. Poenget med intervjuet ble borte, hvis det i hele tatt var et poeng. Er det noe LilleNille ikke skjønner, eller er Nille for ung for disse gamle idolene. Det er annerledes med Kurt og Jorun. De er idoler med et visst pågangsmot, en vilje. Denne er helt borte hos Morten, Magne og Paal. Guttene ehhh mennene virket gamle og helt utbrente. I alle fall hvis dagens intervju hos Aftenposten skal tas bokstavelig.

Hvis stillheten, unnvikelsen blir like sterk under lørdagens konsert kommer den til å bli like morsom en begravelse. Jøss, kanskje på tide å begrave A-ha……