LilleNille

torsdag, august 18, 2005

De deler, de deler

LilleNille har liten forståelse for at kjendisene deler sentrale deler av livet sitt med seerne. Det er sikkert et godt salgstriks, men trenger virkelig Britney Spears mer salg av seg selv for å øke markedsverdien? Nei, hun har allerede penger så det holder. Også karrieren er god, selv om hun nå er nygift og snart mor til en liten pjokk eller ei tulle som visstnok skal komme i september.

I kveld sender TV3 første del av serien ” Kevin & Britney: Chaotic”. I serien møter vi en gifteklar og kjærlighetssøkende Britney på europaturné. Hun inviterer med seg sin kommende ektemann, danseren Kevin Federline. Vi får innblikk i romansen og flørten, og blir litt bedre kjent med paret mens de røyker, drikker og snakker åpent om sex foran kamera. Ingrediensene som sex, glamour og privat sladder skal sikre suksessen. LilleNille blir sikkert en trofast seer, selv om Nille syns det er merkelig at kjendisene lar seg brette ut på denne måten.

Hvis LilleNille hadde hatt flere hundre millioner på bok og solgt millioner av plater ville det siste ha vært å stille seg på utstilling for hele verden. Også Nilles liv hadde vært preget av glamour og kjendisfester, men det meste ville ha vært gjort i det private rom. Det hadde vært private fester, private middager, privat sex og private ferier. Ikke som en utstillingsdukke som Britney Spears kommer til å bli fremstilt som etter denne serien. Noe må og bør forbli privat uansett om du er poprinsesse eller en gjennomsnittlig student i Oslo.

For all del. Innblikk i Britneys liv kan bli interessant også for LilleNille.