LilleNille

mandag, august 15, 2005

Dum og deilig

LilleNille syns Victoria Beckham er ei nydelig dame. Flott kropp, fine pupper, lange slanke ben og ett smil som kan smelte ett hvert hjerte. Hun er deilig, men…..

Som ung var Spice Girls ofte spilt på LilleNilles jenterom. Flotte jenter med happy musikk. Siden gruppens splittelse, og en betydelig modningsprosess i LilleNilles hode og kropp har det blitt mindre Spice Girls de siste årene. Interessen for Victoria Beckham har aldri blitt mindre, selv om musikken hennes ikke spilles så ofte som før.

I dag kom VG med en nyhet, ja virkelig en nyhet. Victoria Beckham har aldri lest en bok. LilleNille har store vanskeligheter med å tro dette, men hvis det er sant er Victoria Beckham unik. Ikke bare kjempe deilig, men helt unik. For folk flest er det vanskelig å gå igjennom livet uten å lese ulike bøker. Victoria har klart det umulige.

Hun har i mangel på leseiver gått glipp av mye. Ingen romaner, ingen spenning, ingen romantikk eller faglitteratur har hun lest. Det er beundringsverdig, overraskende og nokså unikt. Den deilige dama har til tross for dette en kjekk mann, millioner på bok og et stort businessimperium, uten å ha lest en bok. Om det er den deilige kroppen eller medfødt inteligense som er årsaken skal være usagt fra LilleNille, som lar seg imponere av deilige, men kanskje litt dumme Victoria Beckham.