LilleNille

mandag, august 22, 2005

Vidar Kleppe og ferietips

Hvor reiser Vidar Kleppe på ferie. Hvilke ferietips vil han gi til velgerne. Er Hønefoss i Norge, Stockholm i Sverige eller Tromsø i Nord-Norge Vidars ferietips?

LilleNille har med interesse lest det Vidar Kleppe skriver i sin egen webblogg. Han angriper Fremskrittspartiet kraftig. LilleNille har ikke noe imot det, men FrP fortjener ikke et angrep basert på en for moderat flyktning – og innvandringspolitikk. De som vil føre en mer restriktiv innvandringspolitikk går i realiteten inn for stengte grenser. Vidar Kleppe er en slik mann.

Hvis alle land skal føre en antiliberal politikk ovenfor menneskene som ønsker å prøve lykken i et annerledes land betyr det i realiteten stengte grenser. Å utfordre egen lykke kan være alt fra flotte ferier i eksotiske land til å bosette seg i en annerledes og ny kultur. LilleNille har i alle år tatt dette som en selvfølge. Vidar Kleppe har fått Nille til å forstå at slik er det ikke.

Hvis grensene blir stengt vil det bli umulig for LilleNille og alle andre å reise til Thailand på ferie. Det vil bli umulig å oppleve karnevalet i Brasil eller å jobbe som hjelpearbeider i et utviklingsland. Skal Norge føre en mer restriktiv politikk må vi også godta at andre land velger den samme løsningen. Dermed på Vidar Kleppe, LilleNille og mange andre velge litt mindre eksotiske reisemål i fremtiden. Skrekk og gru, for et fælt samfunn vi får. For et mareritt det kan bli. Hønefoss eller Elverum, here we come!