LilleNille

torsdag, august 18, 2005

Nye advarsler

LilleNille er temmelig lei alle advarslene som kommer. Alt er vissnok farlig, alt fra å bruke G-streng til å røyke. Den siste advarselen som er kommet er på pommes frittes. Vi fritz-elskere kan visstnok utvikle brystkreft dersom pommes frittes spises lenge nok.

LilleNille er glad i pommes frittes. Det er brukt som tilbehør til Nilles mat ufatterlig mange ganger. Ikke bare til middag, men også til lunsj og nattmåltid etter heftige kvelder på byen. LilleNille har spist mer pommes frittes enn mange sjømenn har sett fisk. Utenkelige mengder med disse herlige, brune potetbitene er gått gjennom Nilles gane. Det verste eller beste er at LilleNille ikke er alene om å nyte pommes frittes.

Det er Side2 som gjennom en amerikansk undersøkelse slår fast at barn som spiser pommes frittes har enklere for å utvikle brystkreft som voksen. LilleNille skjelver på tanken, og kjenner forsiktig på puppen om noe er unormalt. Også i dag var den normal, gudskjelov. Nille kan fortsette å spise pommes frittes, i alle fall en stund til.

LilleNille nyter friheten til å gjøre slik hun selv vil, selv om mye helt sikkert er usunt. Nille nekter å la seg skolere av bedrevitere, forskere eller alle slags leger og professorer. Hvis alt som er herlig skal droppes blir livet mye fattigere. Det er greit å leve mens en lever.