LilleNille

mandag, august 22, 2005

Et deilig, vått kyss

Valgerd, har du en hemmelighet som du har båret på helt til nå?
Valgerd, kunne du tenkt deg å gå ennå lengre?
Valgerd, liker du jentesex?

Det er sikkert ikke bare LilleNille som har stilt spørsmålene. Er Valgerd Svarstad Haugland litt bifil, bare litt? Har hun hemmelige fantasier som først fikk utløp nå. Er hun en erfaren kysser som bare må frem i lyset?

Shabana Rehman valgte å kline med kulturministeren da hun åpnet verdenspremieren av Khalid Hussains norske debutfilm "Import Eksport" på filmfestivalen i Haugesund. Like etterpå visste hun rompa, men den var ikke like interessant for LilleNille. Rehmans rompe er nemlig stor, for stor for LilleNilles smak. Det var kysset som gav pirringen.

Lite eller ingen ting er som en flørt med heterojenter. Spenningen, tiltrekkingen er til stede uansett om det er på en festivalåpning eller på Smuget. Det fikk LilleNille bekreftet når komikeren klinte til, bokstavelig talt. Valgerd Svarstad Haugland, du likte det vel?

LilleNille har en drøm. Nei, ikke om Valgerd, i alle fall ikke personlig. Drømmen går mer på at Kristelig Folkeparti legger om sin politikk ovenfor lesbiske og homofile. Likebehandling med heterofile hadde vært mer enn godt nok. Kanskje kan kysse bidra til dette. LilleNille venter i spenning, både på en politisk omlegging og på neste kyss.

1 Comments:

At august 22, 2005, Anonymous Anonym said...

Nice blog.. I`ll add it to my fav for sure..I hope you will like mine too... you can find it at free plans It has lots of information about free plans and related articles.

 

Legg inn en kommentar

<< Home