LilleNille

torsdag, august 25, 2005

Ikke så søt og uskyldig likevel

LilleNille er sikker på at sentrale SV-politiker har forsvart forbud og betydelig aldersgrense på spill og filmer som inneholder vold. LilleNille var sikker på at SV ville ha sensur for å skåne ulike grupper i samfunnet. Men det var før. Nå bruker også Sosialistisk Venstreparti sterke virkemiddel for å skaffe seg velgere.

SV har lansert spillet Den røde fare. Hovedpersonen i spillet er en skoleelev som skyter på direktører, hushaier, advokater og andre kapitalistiske verstinger med en laserstråle. LilleNille er sjokkert over at SV vil skyte advokater. Hushaier kan direktører kan under sterk tvil bli godtatt, men advokater er å gå langt over grensen. Advokater som er samfunnets dyd.

LilleNille har bestandig ment at Kristin Halvorsen har ett søtt og uskyldig smil. Hun har levd lenge på sin uskyldighet og utstråling, men det var før, før Den røde fare. Når også de snille sosialistene tyr til vold på lik linje med ytterliggående høyreaktivister er begeret fullt for Nille. Synet på Kristin må endres, og det må skje raskt. Bak det søte og uskyldige smilet ligger en hard kvinne som tydeligvis bruker hersketeknikker for å oppnå makt. Tenk å skyte på advokater! Tro om jusstudenter er det neste målet for SVs spillterror.

Det hjelper ikke Kristins eller SVs sak at spillet er beregnet for yngre brukere. Små unger bør ikke få opplæring i terror, i alle fall ikke skyting av advokater. LilleNille kunne ha forsvart en kommersiell opplæring, men at SV, som har vært motstandere av voldsspill, bruker dette virkemiddelet er uforståelig. Kristin har virkelig forandret personlighet de siste ukene. Hvor er den dama som LilleNille var så glad i, den dama som hadde verdens søteste og uskyldige smil? LilleNille er forfjamset, men ikke så bortkommend at hun kommer til å stemme Sosialistisk Venstreparti 12. september.