LilleNille

mandag, september 12, 2005

Livet på hotellet

Det er klart for nok en uke på hotellet, på Hotell Cæsar så klart. Dag etter dag følger LilleNille denne fantastiske fortellingen fra Oslos overklasse. Gang på gang blir vi seere overrasket. LilleNille er en av Hotell Cæsars trofaste seere.

I høst har det vært dramatisk på hotellet. Junis alkoholproblemer har slått ut i full blomst, og serien er stappet med seksuelle handlinger. Det er jentesex, jentesex, jentesex, sjalusi og sterkt drama. LilleNille lar seg pirre av de pikante historiene i serien.

Junis alkoholproblem er det LilleNille syns er mest spennende. Juni gjør mange dumme ting i fylla, men det står sikkert i manuset til Anette Hoff. LilleNille lever seg inn i serien, til tross for at det er en såpeserie.

Denne uken blir minst like spennende som forrige uke. LilleNille tror Vilde fortsetter med seksuelle ekskrement. LilleNille tror Juni og hennes samboer prøver å få kontroll på sin alkoholavhengighet. Gamle Astrid fortsetter med sitt bokprosjekt, og forholdet mellom Cato og Marianne kommer til å forbedre seg, selv om Mariannes operasjon ikke ble så vellykket som vi fikk inntrykk av i forrige uke. Mange gode episoder også denne uken.

Hotell Cæsar – et hjem for LilleNille!