LilleNille

torsdag, september 08, 2005

Topp ti – en god ide

LilleNille vurderer å gi ut en cd-singel. Ikke fordi verden fortjener det, men fordi det hadde vært gøy å komme på VG-listen. Når Christer Falck klarer å påvirke listen så mye som han har gjort den siste uken må det også være et håp for Nille også.

LilleNille har trodd at de som var på VG-listen var på listen fordi salget hadde vært godt. Det har aldri vært i tankene om at et par hundre singler kunne være nok til å bli representert i denne popdrømmen. Så feil kan også Nille ta.

Christer Falck og hans plateselskap kjøpte 1 000 eksemplarer av den nye singelen til Warlocks. Gjennom et organisert kjøp i hele landet fikk bandet registrert 1 000 solgte eksemplarer. Det gav en femteplass på VG-listen, en listeplassering som gir enormt med eksponering i aviser, radiostasjoner og fjernsynsstasjoner. For 30 000 kroner kjøpte Warlocks seg popularitet og omtalte i media som sikkert er verdt mange ganger så mye. Det er Christer Falck som gav LilleNille ideen. En topplassering på VG-listen vil åpne mange dører for LilleNille, selv om sangstemmen ikke er i nærheten av så mye popularitet.

Pappas penger er sikkert på plass. Nå mangler LilleNille bare et plateselskap, en tekst, musikk og 1 000 solgte eksemplarer av singel ”I m hot”. Kun detaljer gjenstår før LilleNille vil pryde landets førstesider som Norges nye diva. Sååååå herlig.