LilleNille

søndag, februar 12, 2006

Oppmerksomhet til mamma


I dag får mange mødre oppmerksomhet. Morsdagen er en fin tradisjon, men det er synd vi trenger egne dager for å gi foreldrene fine oppmuntringer. LilleNille har i dag gitt mammaen sin en gave og mange kompliment. Forhåpentligvis syns mamma at LilleNille er snill også på dager som ikke har betegnelsen morsdag.

Mamma og pappa er det viktigste i LilleNilles liv. Venner betyr også mye, men mamma og pappa er ankeret. Det står alltid klare til å ta imot gleder og frustrasjoner. Sånn har alltid vært. Ikke misforstå. LilleNille har også vært i opprør, men det har aldri vært alvorlig. Tvert imot har de hjemme oppmuntret til opprør, spesielt mamma. Det er deilig å ha foreldre som også kan være gode venner.

Morsdagen er en god anledning til å være spesielt oppmerksom, men ingen unnskyldning for resten av året. LilleNille håper dette ikke bare er en god teori, men noe hun følger opp i praksis. Gratulere med dagen mamma, glad i deg. Pappa, glad i deg også selv om vi har våre diskusjoner om han Elvis. (Smiler)