LilleNille

onsdag, februar 08, 2006

Mye mer pupper

LilleNille våknet til en puppesak på NRK P3 i dag tidlig. Det første hun ser på internett når hun åpner VG Nett er en ny puppesak. Det er diskusjon om pupper og silikon i alle kanaler for tiden.

Det er klinikksjef Paul Hansen ved Ishavsklinikken i Tromsø som hevder han har fått flere henvendelser om å operere 15-åringer, men at klinikken har takket nei. Tøft gjort, og et bevis på at pengene ikke alltid er det viktigste for aktører i næringslivet. Samtidig må det være lov for jenter å ønske seg større pupper, også i altfor ung alder. LilleNille skjønner godt ønsket om større pupper, selv om alle kan lære seg å leve med det en har.

LilleNille håper på større fokus på det indre, og mindre på kropp og utsene. Det ville ha vært en fordel for oss som ikke kan sammenligne bysten med det Pamela Anderson har. LilleNille skal ikke nekte for at Pamela er sexy, men alle kan ikke bli som henne. Forskjeller mellom menneskene skal være et gode, ikke en ulempe. Foreldre bør kanskje påpeke nettopp dette i hjemmets puppediskusjoner.