LilleNille

fredag, februar 03, 2006

VamPus fyller 1 år

LilleNille har ikke noen pusedyr, men vil likevel gratulere pusen, VamPus Verden med 1-årsdagen som er i dag 3. februar. Det er en fantastisk blogg som kan feire 1-årsjubileum. VamPus Verden er et av høydepunktene på den daglige surferunden.

LilleNille har ikke vært en trofast leser gjennom hele året. I februar i fjor var webblogger noe ukjent, noe skummelt eller kjedelig for LilleNille. Det var ikke spesielt interessant å bruke tid på egen eller andres webblogger. Dette endret seg sakte. Noen skribenter ble lagt til favorittlisten. Under VamPus sin hyttetur i sommer kom interessen for denne pusen som LilleNille i lang tid sammenlignet med Angelina Jolie. Alle jenter som liker jenter fatter interesse for Angelina Jolie. Dermed var LilleNille solgt, og ble en fast leser av vinneren av Gullbloggen i Norge.

LilleNille forsto etter hvert at den nye favorittpusen vinklet sakene slik at det var vanskelig å være uenig i de fleste standpunkt. VamPus Verden ble et punkt på internett der inspirasjon kunne hentes. Pusen skrev så godt, hadde så flotte standpunkt at LilleNille følte hun hadde en søster et sted i Oslo. En søster som var mye smartere, mye bedre til å ordlegge seg. Umulig å ikke bli glad i VamPus.

Den første artikkelen som ligger som brent i LilleNilles hjerne på VamPus Verden var Høybråten spist av hvithai. En flott blanding mellom alvor og humor. VamPus har vært god på miksen mellom alvor og morsomheter. LilleNille håper det fortsetter selv om hun nå er blitt et nettsted som mange vil følge med argusøyne.

På 1-årsdagen kom VamPus med en virkelig godbit. En nydelig erklæring for en liberal verden. Det er ikke rart det har vært mange gratulanter i køen som vil vise sin begeistring.

Kjære pus, gratulere så mye med 1-årsdagen. Det har vært en glede å besøke din verden. LilleNille anbefaler sine venner og sin familie til å besøke VamPus Verden. En morsom, lekende, fornuftig og litt alvorlig verden det er vanskelig å ikke bli glad i!!!

2 Comments:

At februar 09, 2006, Blogger VamPus said...

Uffda Lille Nille - VamPus har vært så overflommet at hun ikke har fått lest sine favorittblogger på flere dager. Det var en veldig hyggelig post dette her - tusen takk *rødme rødme*

Men nå var det faktisk bursdagen min, bloggens bursdag er litt senere i denne måneden - men da tror jeg rett og slett at jeg bare skal linke inn hit :-))

 
At februar 10, 2006, Blogger LilleNille said...

VamPus, sorry at det ble rot med dagene. LilleNille mente hvert ord ellers.

 

Legg inn en kommentar

<< Home