LilleNille

mandag, januar 30, 2006

Små gleder

-Jaaaaaaaaa vi skal møte Liverpooool. Vi skal knuse Manchester United, hylte guttene i kor mens de tok rundt hverandre og ga hverandre noe som kunne minne om harde klemmer.

I dag har mange av guttene i LilleNilles omgangskrets vært i uvanlig godt humør. Med sang, klemmer, bannskap og jublebrøl har LilleNille skjønt at dagen i dag har dreid seg om engelsk fotball. Liverpooool skal møte Manchester United eller omvendt. LilleNille prøver å smake på ordene Liverpooool og Manchester United. Mmmm ikke noen spesielle eller varme følelser farer igjennom kroppen. Det må bety at foppball ikke er viktig for LilleNille.

Hva er spesielt med en kamp mellom Liverpooool - Manchester United? Begge lag består av menn som kjemper om en ball. Når de får ballen, sparker de den ifra seg. Rundt hele banen kommer supporterne med jubelbrøl og ukvensord. Ikke spesielt sjarmerende. Ikke spesielt spennende eller givende.

Ordene små gleder har fått en ny betydning. Det er lite som skal fot å glede foppballsupportere, kun en kamp mellom Liverpooool - Manchester United.

LilleNille måtte besøke VG Nett for å få vite mer om dagens kamp. Dagens kamp er en dårlig beskrivelse. Kampen det har vært jubel for spilles ikke før 18. og 19. februar, altså om tre uker. Så mye støy tre uker før en kamp. LilleNille sier bare små gleder!!!