LilleNille

tirsdag, januar 24, 2006

Boikott SAS

LilleNille har startet sin personlige boikott av SAS. Nå vil andre flyselskap bli benyttet. Det er flygerne som har skylden for kaoset i Oslo og i København.

LilleNille og noen venninner skulle på jentetur denne uken. Turen er avlyst og det er bittert ettersom flygerne i Norge spiller syk. I Danmark er flygerne mer redelig. Der har de en aksjon, og innrømmer det, selv om den er ulovlig. Ille for alle som rammes!!!

Flygerne er redd for sine posisjoner, sin lønn. Derfor kommer aksjonene, både den hemmelige og den ulovlige. Det er merkelig at de samme flygerne ikke er redd for å miste kunder, noe som igjen vil gå utover jobben og økonomiske betingelser i selskapet. Bare i dag rammes 10 000 passasjerer. Mange av disse må være like irritert som LilleNille. Hvis flere bestemmer seg for en boikott vil flygerne kunne møte egen vegg på grunn uprofesjonell opptreden.

Den avlyste Danmarks-turen overlever vi helt sikkert. Det er irriterende, men danse på dansk jord kan vi gjøre senere. Det samme gjelder festen vi gikk glipp av. Det som ikke er så lett å erstatte er kjøttpålegget. LilleNille får vann i munnen og ser lengselsfullt på pakken som snart er tom.