LilleNille

mandag, januar 16, 2006

La Torp få herje

LilleNille har en liten bønn til alle homofile og lesbiske. La Jan-Aage Torp få herje. Gi han så lite oppmerksomhet som overhode mulig. Mannen er så langt nede på rangstigen at han ikke engang fortjener kritikk.

Pastoren har reagert på Gaysir sin kåring av de ti mest innflytelsesrike lesbiske og homofile i Norge. Torp vil bruke målrettet bønn for å stoppe maktkåte representanter for homoseksuell og lesbisk perversjon, skriver han på nettavisen Norge i dag. Denne uttalelsen viser at han er fra en annen planet. Bønn hjelper ikke, ettersom det ikke finnes en gud. Det finnes i alle fall ikke en så vond gud som Jan-Aage Torp tror på.

LilleNille tror pastoren kommer med slike uttalelser kun for å få oppmerksomhet og øke sin oppslutning i kristne konservative miljø. LilleNille burde ha hevet seg over uttalelsene, men innrømmer at det ikke er enkelt. Han oppnår dessverre målsetningen, nemlig oppmerksomhet. Det er kjedelig!!!

Det finnes homofile og lesbiske som mener Jan-Aage Torp bør straffes for sine uttalelser. Den holdningen har ikke LilleNille. Hun skyr Torp og hans uttalelser som pesten, men forsvarer hans rett til å komme med ytringene. Også meninger som er så langt ute på viddene som overhode mulig bør aksepteres. Den dagen vi ikke gjør det kan vi vinke farvel til demokratiet og ytringsfriheten.

LilleNille skal prøve å ikke skrive om Jan-Aage Torp i fremtiden. Han fortjener ikke en eneste bokstav fra dette tastaturet.