LilleNille

fredag, januar 27, 2006

Big Brother igjen



Det er ikke rart LilleNille ikke fikk delta i den nye versjonen av Big Brother. Deltakerne i årets sesong gir begrepet skamløshet en ny betydning. Da er det ikke merkelig at LilleNille ikke kom igjennom nåløyet.

LilleNille anser seg selv som sjenert, snill og er langt unna å være glamourmodell. Det er kanskje derfor LilleNille helt sikkert blir en av Big Brothers faste seere. Å følge denne serien var ikke planen, men forhåndsreklamen virker uten tvil på LilleNille. På søndag blir det brus, snop og Big Brother. Det er nok spenningen i intime avsløringer og intriger som gjør denne serien forlokkende på noen hundre tusen nordmenn.

LilleNille har et hat og elske forhold til Big Brother. Det er naturlig å forsvare en fjernsynskanal sin rett til å sende slike program, men også uforståelig at folk helt frivillig blotter egen personlighet for store deler av Skandinavia. Big Brother er beviset på hvor langt folk vil strekke seg for berømmelse og penger.

Uansett hvordan serien blir i år kan seerne glede seg over Brita Møystad Engseth. Hun er et sjarmtroll, og en god grunn til å sette fjernsynet på TV Norge førstkommende søndag. Brita er LilleNilles offisielle unnskyldning for å følge årets versjon av Big Brother. Jippi!!!!