LilleNille

søndag, februar 05, 2006

Mye pupper i Big Brother

LilleNille er fast seer av Big Brother på TV Norge. Kanskje ikke spesielt smart ettersom LilleNille lider av et aldri så lite puppekompleks. Så mye silikon på så få jenter har LilleNille aldri sett tidligere.

Det har siden jul vært stort fokus på pupper. Det har vært flere oppslag i media. I tillegg måtte Kristin Spitznogle blogge om det store puppemysteriet. Det virker som om det er pupper i alle kanaler. Det kan være lurt å lære seg å leve med de puppene en har.

LilleNille har kanskje brukt friheten sin på en dårlig måte. Det er ikke nødvendig å se Big Brother eller lese alle puppeoppslagene som media forer oss med. Samtidig er pupper fint, det er forlokkende på LilleNille.

I formiddag deltok LilleNille på en diskusjon med noen venner på msn. Problemstillingen var 250 000 kroner og valgene vi ville ha tatt med en slik gavesjekk. LilleNille var fristet til å si operasjon, men valgte isteden seks måneder fri med en reise jorden rundt. Først føltes valget galt. Nye pupper hadde vært et godt svar, spesielt med tanke på puppediskusjonen som var i forkant. Etter hvert har valget blitt mer og mer naturlig. Kanskje LilleNille har kommet over kompleksene, og godtatt at ønsket om nye pupper kun er fantasier som aldri vil bli realisert. Store pupper er fint på mange, men passer helt sikkert ikke for alle. Det er en fin trøst for LilleNille.

4 Comments:

At februar 07, 2006, Anonymous Anonym said...

Hvorfor det enrome fokus på pupper?? Naturlig er best.

 
At februar 07, 2006, Blogger LilleNille said...

Takk!! :)

 
At februar 11, 2006, Anonymous Anonym said...

Små pupper er best. Unaturlige pupper er dårligst.

 
At februar 11, 2006, Blogger LilleNille said...

smiler :)

 

Legg inn en kommentar

<< Home