LilleNille

mandag, februar 13, 2006

En litt ny hilsen

Når norske utøvere vinner store mesterskap sender alltid Kongen, statsministeren og kulturministeren sine hilsninger til vinnerne. Hilsningene som utøverne får fra det offisielle Norge virker veldig kjedelig. Derfor sender LilleNille en ekstra hilsen til Lars Bystøl som vant OL-gull i hopp i helgen.

”Kjære Lars Bystøl, gratulere så mye med OL-gull i hopp. Det var fantastisk spennende. LilleNille så ikke konkurransen, men alle har pratet om det i ettertid. Det står om deg i alle avisene. LilleNille angrer nesten på at hun prioriterte en venninne og Big Brother under din konkurranse.

Som gullmedaljevinner fortjener du en fest med god mat, god drikke og god musikk. Etter hard jobbing med masse trening over lang tid vill LilleNille tro du vil ha godt av en deilig kveld, total avslapping. Det vil være fortjent om du drar den helt ut etter en slik innsats.

LilleNille gratulerer deg med den flotte innsatsen. Du fortjener honnør, ikke på grunn av nasjonaliteten, men på grunn av prestasjonen Gode prestasjoner er like mye verdt uansett hvem som utfører dem. Lars Bystøl, du har skrevet deg inn i historiebøkene. Gratulere!!!”