LilleNille

onsdag, desember 07, 2005

Livstegn fra Bin Laden

Nestlederen i al-Qaida har sagt at Bin Laden lever, og at han snart kommer til å angripe oljeressursene i muslimske land. Det betyr vel flere terrorangrep som land i vesten vil merke, spesielt USA. Økte oljepriser vil svi!!

LilleNille har ikke noe imot at kampen mot terror blir avsluttet. Gjerne med utfallet at Osama bin Laden blir arrestert og stilt for en domstol der han må stå til rette for alle ugjerningene det blir påstått at han står bak. LilleNille er lei Osama bin Laden. Det hadde vært fint om mannen snart ble tatt.

På den andre siden er det fascinerende, nesten ubegripelig fantastisk at myndighetene i USA, EU og Israel ikke har lokalisert mannen. Det aller meste blir overvåket i samfunnet. Ikke bare i Norge, men i de fleste land. Det meste er tilgjengelig gjennom satellitter og annet teknologisk utstyr. Myndighetene vet eller kan finne ut alt om meg, deg eller mullah Krekar. Likevel forblir Bin Laden en gåte for forskjellige myndigheter. Det er forbløffende, fantastisk, men også litt trist. Det betyr at eventyret om al-Qaida fortsetter, og ingen ting tyder foreløpig på en happy ending.

Kanskje har statlige myndigheter mindre innsyn i folks liv enn det som har vært fryktet?
Akkurat det er et pluss med jakten på Osama bin Laden!!!