LilleNille

søndag, desember 04, 2005

Et spennende verdensmesterskap


De neste dagene vil LilleNille være TV-slave. Forhåpentligvis er det mange andre som følger håndballjentene i verdensmesterskapet. Det blir et spennende VM!!

LilleNille er tilhenger av håndball. Spesielt er det morsomt å se kvinnelandslaget. Sånn har det alltid vært, og årets VM blir ikke annerledes. LilleNille gleder seg til mange gode kamper. Norge er gode, men også flere andre lag kan vinne verdensmesterskapet.

LilleNille skal innrømme at hun har vært skeptisk de siste ukene. Norges sjanser er betydelig svekket etter at Gro Hammerseng, Katja Nyberg, Linn-Kristin Riegelhuth, Vigdis Hårsaker og Gøril Snorroeggen er borte på grunn av skader. Utrolig at Norge fortsatt regnes som favoritter med en slik skadeliste. Troen må vi ha. Det er den og de små marginene som gjør håndball til en utrolig pirrende sport.

LilleNille er ikke fanatiker. Norge må ikke vinne for enhver pris, men det hadde vært gøy med gode resultat for de norske jentene. Det viktige er likevel mange spennende og tette kamper. LilleNille tror TV-seerne kommer til å få spenning i overdoser under dette verdensmesterskapet. Hurra for spenning og stor idrettsglede!!