LilleNille

fredag, november 25, 2005

Fant kjærligheten på radio

LilleNille syns det er søtt når to søte jenter finner hverandre. At det skjer på direktesendt radio er nesten fantastisk! Det skjedde i dag tidlig på NRK P3 Morgen. Det ble en fantastisk flørt mellom to flotte artister og to gode venninner.

Det var Maria Mena som var gjesteprogramleder i dagens morgenprogram. Som vanlig får gjesteprogramlederen lage et drømmeintervju med en utvalgt person. Maria Mena valgte Jorunn Stiansen, årets Idol-vinner. LilleNille lå i sengen, langt borte i sine egne tanker. Klokken 08:00 kan være et tidspunkt der LilleNille er lite konsentrert. Marias intervju med Jorunn er borte fra hukommelsen, men Marias opplagte flørt med Idol-vinneren er like klar som en stor stjerne eller som en sterk sol. På direkten sa gjesteprogramlederen at hun hadde lyst på intervjuobjektet. En fantastisk flott radioflørt mellom to skjønne artister.

Det skal sies at de to artistene er gode venner, og sannsynligvis var det hele en god spøk fra Maria Menas side. Dagens radioinnslag sier litt om at Norge heldigvis er i forandring, og at P3 er en radiokanal med en åpen og liberal holdning til seksualitet. Innslaget ville ha vært umulig i Iran eller Kina. Det ville også ha vært vanskelig i Norge for noen få år siden. Til tross for at eldre politikere og religiøse miljøer har mye makt går ting i riktig retning. Verden går fremover, og LilleNille er like glad for det som dagens radioflørt.