LilleNille

torsdag, desember 01, 2005

Mye penger på julegaver

LilleNille har ikke regnet på hvor mye penger hun bruker på julegaver. Den endelige summen blir ikke klar før hun drar på juleferie 20. desember. Det er likevel interessant å se hva andre bruker. Ola og Kari vil i gjennomsnitt bruke 4000 kroner på gaver. Ganske mye penger som gir mange gode øyeblikk og som sprer mye glede.

Det er MMI sin undersøkelse for Postbanken som slår fast at vi kommer til å bruke over 4000 kroner hver i gjennomsnitt bare på julegaver i år. 4000 kroner er på en måte ganske mye penger, men samtidig ikke så mye likevel. De fleste av oss kjøper flere eller mange pakker. Prisen for hver enkelt gave blir dermed ikke så høy. Mottoet om at det er tanken som teller kan fortsatt brukes, selv om gjennomsnittsummen er 4000 kroner.

Det er verdt å bruke penger og tid på julegaver til venner og familie. En gang i året viser hver enkelt av oss at vi bryr oss medmenneskene. LilleNille mener selvsagt ikke at alle må kjøpe julegavene, men shopping er gøy av natur da. Like hyggelig kan det være å gi andre oppmuntringer. Selv om en gave er en gave.