LilleNille

torsdag, desember 01, 2005

Influensa – ordentlig kjedelig

LilleNille har vært syk i dag. Ikke noe alvorlig, men en plagsom influensa som forstyrrer kroppens indre liv. I de mest hektiske dagene er drømmen å ligge i sengen, spise potetgull, se TV, høre radio og bare sløve helt ned. Med influensa i kroppen kommer muligheten til å sløve, men LilleNille vil slå fast en gang for alltid at det er oppskrytt.

Forkjølelse og hodepine er ille. Ikke voldsomme smerter, men noe irriterer kroppens indre liv. Litt smerte, mye hosting. LilleNille er glad hun ikke har speil ved sengen. Det hadde vært grusomt å se det ytre i forfall samtidig som hosteanfallene kommer på løpende bånd. Med influensa kjenner du kroppens bunn. Det er ikke spesielt koselig, selv om dagen kan brukes til sløving i en varm og god seng.

LilleNilles trøst er at influensaen kommer, går og om noen dager er alt glemt. Den behandler alle likens uansett kjønn, legning, kulturell eller religiøs bakgrunn. Sånn sett er den rimelig rettferdig. Kanskje likevel gledelig på en ellers grå dag? Ååååå LilleNille ønsker å bli frisk igjen, vil bli frisk Nååååååå!