LilleNille

tirsdag, desember 06, 2005

Litt skryt til Telenor

LilleNille har ikke for vane å skryte av Telenor selv om hun er en trofast kunde. Dagen i dag blir et unntak, og Telenor har fortjent hver eneste kompliment.

LilleNille husker ikke helt når hun ble Telenor-kunde. Det er lenge siden. Prisen er riktig nok litt stiv, men først i dag gikk det opp for LilleNille at det statlig styrte selskapet fortjener hver krone. Icanal er årsaken til dette!!

Icanal er det mulig å finne masse spill, mange filmer og ufattelig mengder med musikk. LilleNille satte ekstra pris på musikken. Eller Icanal og Icanal. Det kalles visst også underholdning på Telenor sine internettsider.

For oss som er glad i musikk er utvalget som himmelen, et ordentlig eldorado. Det er merkelig at LilleNille ikke har besøkt disse sidene før. Utvalget er enormt. Det er mulig å lene seg tilbake, lukke øynene og la datamaskinen føre deg i drømmeland. For et utvalg, for en variasjon. Det meste er inkludert i Telenor-abonnementet.

LilleNille er ikke så glad i statlige bedrifter, men dagen i dag er et unntak. En stor takk til Telenor for musikkutvalget. LilleNille har ikke tid til å skrive noe mer nå. Mange musikkutt må prøves først!!