LilleNille

mandag, desember 12, 2005

Last Christmas vant

I dag har LilleNille og noen av venninnene kåret den beste julesangen. En flott kåring der alle stort sett var enig. LilleNille takker for innspillene, og innrømmer sin tilfredshet med resultatet.

Vinner, Last Christmas:
Last Christmas med Wham vant soleklart. En sang fra da LilleNille var ei lita tulle. Fortsatt like moderne og fin. Last Christmas gir godt humør og gode minner fra fjorårets jul.

Nummer 2, Julekveldsvisa:
Julekveldsvisa er innspilt av mange norske artister. Alf Prøysen sin versjon vant frem i den uhøytidelige konkurransen. En klar andreplass, selv om julekveldsvisa ikke bør spilles før tett opp mot julaften.

Nummer 3, Do they know it's Christmas:
Band-Aid låten fra 1984, en sang som ble laget og solgt for å støtte kampen mot fattigdom. Låten toppet singeltoppen julen 1984. Blant de medvirkende var blant andre Paul McCartney, Sting, Bono, George Michael, Duran Duran, Boy George, Phil Collins og Paul Weller. LilleNille spiller alltid denne sangen i dagene før jul, selv om noen av artistene på platen må regnes som gammelpopartister.

Numme 4, Musevisa:
En morsom julesang som LilleNille ville ha med på listen. Ikke på grunn av legningen, men på grunn av teksten. Den er morsom!! Musevisa er spilt inn av mange artister. Juryen har ikke peiling på hvilken versjon som er best.

Nummer 5, Deilig er jorden:
Sissel Kyrkjebø synger Deilig er jorden som en gudinne. Virkelig vakkert. Sangen gir frysninger i hele kroppen. Femteplassen får artisten som har gjort danse av seg.