LilleNille

torsdag, september 29, 2005

Politistaten Norge

Hadde LilleNille tatt en politimann på fersken for å lese igjennom notatene mellom advokat og klient etter at rettsdagen var over, ville LilleNille ikke ha vært så behersket sint som Steinar Wiik Sørvik var i går. Ordet politistat er bare forbokstaven på kallenavnet betjenten, politiet og staten ville ha fått av LilleNille.

Steinar Wiik Sørvik tok i går en politimann på fersken for å lese igjennom notatene etter rettsdagens slutt. Politiet forsvarer seg med sikkerhetsgrunner, men å gå igjennom forsvarsadvokatens notater er ulovlig. Politiet må få rettens kjennelse for å få lov til dette. Den kjennelsen var ikke på plass da politimannen smugtittet i Wiik Sørviks notater. Et statlig overtramp mot både advokat og klient.

Slike overtramp har alle hørt skrekkhistorier fra i andre regimer Norge ikke liker å bli sammenlignet med. Også skjer slikt også her!!!!! Det er ikke en rettsstat verdig, og politiet bør bli straffet for sine handlinger på lik linje med andre som gjør grove kriminelle handlinger.