LilleNille

søndag, september 25, 2005

Big Brother igjen

LilleNille tror TV Norge kommer til å gjennomføre en ny runde med Big Brother. Nok en gang skal seerne få TV-fester, offentlige baksnakking og litt sex.

LilleNille må innrømme at Big Brother var fascinerende den første sesongen serien ble sendt. Persongalleriet var spennende, og det ble brutt mange fjernsynsbarrierer. Det er lenge siden, men LilleNille husker fortsatt Rodney, Anette, Ramsy og Per Morten.

De siste sesongene har ikke vært like interessante, i alle fall har ikke LilleNille vært en trofast seer. De fleste barrierene er oversteget, og seerne krever mer enn Big Brother kan tilby. Seertallene viser en dalende kurve, og en ny serie vil ikke komme til å ta seerne med storm. I tillegg har det kommet mange andre gode reallity-serier. Big Brother var en nyskapning. I dag er den gammeldags.

LilleNille kommer ikke til å søke som deltaker i år heller. Serien har overvunnet seg selv, og rådet til TV Norge er enkelt. Ikke begynn en ny med BB. Bruk ressursene på noe nytt, noe spennende som bryter nye barrierer.

Ikke en gang søte, morsomme, sjarmerende Brita Møystad Engseth vil kunne løfte Big Brother til gamle høyder.