LilleNille

fredag, september 23, 2005

Nå blir det forhandlinger

LilleNille skal skifte beite. Nå er målet å bli forhandler av eiendommer og leve av provisjon. Den nye regjeringen kommer til å sørge for en velfylt bankkonto, og dermed muligheten til å leve det gode liv.

De nye regjeringspartiene har gjort en avtale med Svein Erik Bakke for å kjøpe gigantvillaen hans. Pris 30 millioner kroner. Med slike summer vil det være mulig å leve godt på provisjon. LilleNille har allerede begynt å bruke av pengene. Det blir shopping i dag.

Denne eiendommen sikrer allmennheten tilgang til 100 meter ekstra strandsone. Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet har et mål om å øke allmennhetens tilgang til strandsonen. Ikke bare i Oslo, men i store deler av landet. Vi som skal forhandle avtalene i fremtiden kommer til å tjene eeeeenormt med penger. Herlig.

Det er direkte uklokt å bruke penger på en slik måte, men LilleNille skal ikke protestere ettersom det er disse politikerne som skal fylle opp lønnskontoen i fremtiden. LilleNille vil ha mer offentlig sløsing, og kommer til å juble for hver krone politikerne sponser rikingene med.