LilleNille

fredag, juli 21, 2006

Bør innrømme hasjrøyking

LilleNille har lest en del om en miljøaktivist, og at han ble stoppet i Japan for mange år siden med noen gram hasj. Den gang kom det en forklaring på hvorfor han hadde hasj i sigarettpakken, en forklaring de fleste godtok.

I følge oppslag i media ble han igjen tatt for hasj, på Stavernfestivalen. Kilden er Se og Hør, noe som betyr at påstanden om hasj ikke trenger å være riktig. Hvis det likevel stemmer, er det ikke et stort problem. Han bør innrømme at han bruker hasj, og at han ikke ser problemet med det, bortsett fra at han bryter norsk lov. Det kan være ille å bryte loven, men det er veldig mange som røyker hasj. Forbudet har for lengst mistet sin legitimitet.

LilleNille håper ikke han kommer med noe som kan minne om en bortforklaring, men heller en innrømmelse om at han istedenfor å drikke øl eller vin, røyker litt hasj. Mange slike innrømmelser vil bety økt press ovenfor politikerne om å avkriminalisere hasjbruk. LilleNille skal ikke legge opp til en narkotikadebatt, det er tross alt ferie. Likevel har dagens linje mange ulemper som en må være blind for å ikke se.

LilleNille har valgt å ikke bruke hans navn ettersom alle er uskyldig til det motsatte er bevist. Oppslag i media betyr ikke at handlingene er utført, selv om de fleste av oss tar det avisene skriver som sannhet.

4 Comments:

At juli 21, 2006, Blogger VamPus said...

Nåja.. det ser jo ikke ut til at han nekter for det heller. Men kanskje Bill Clinton "did not inhale" på samme måte som han han "did not have sexual relations with that woman"?

 
At juli 21, 2006, Blogger Sexy Sadie said...

Jeg ser ikke problemet, har vi noe med at det røykes litt hasj?

 
At juli 21, 2006, Anonymous Anonym said...

Vel talt LilleNille

Min Mening støtte deg fult ut

 
At juli 22, 2006, Blogger LilleNille said...

Takk til Sexy sadie og Knut Stian Olsen.

Vampus, hvorfor ikke bare innrømme det en gjør istedenfor for å komme med mange bortforklaringer eller justere sannheten slik Bill Clinton gjorde. Han burde ha sagt at hun hadde den i munnen og burde vel også innrømme at det (sikkert) var godt.

 

Legg inn en kommentar

<< Home