LilleNille

onsdag, juli 19, 2006

Stå på Norway Cup

LilleNille er overrasket over oppslagene i norske nettaviser om at Aylar skaper debatt om åpningsshowet på Norway Cup. Dessverre får Aylar omtale av det meste, men denne gangen er det virkelig ufortjent. Hun bør opptre dersom Norway Cup ønsker henne på åpningsshowet. Norway Cup bør stå fast på avtalen dersom de fortsatt mener hun er en god artist. De som ikke vil se Aylar synge, (tro om hun egentlig synger?) kan gjøre noe annet enn å overvære Norway Cup sitt åpningsshow.

Foppballtrenere og foreldre reagerer på at Aylar skal opptre på showet, ganske uforståelige reaksjoner ettersom hun deltar som artist, ikke som nakenmodell. Hun har vist pupper og lår, men veldig mange i underholdningsbransjen har gjort dette. Hvis alle skal utelukkes for forskjellige frekke stunt, vil det bli få arrangement for barn og ungdommer. Kun et fåtall har levd i sølibat. Heldigvis for det. De perfekte menneskene er det ikke så mange av. Det er LilleNille glad for.

LilleNille tolker de første oppslagene som at Frode Kyvåg forsvarte utvelgelsen av Aylar. I Dagbladet.no i dag har han et lite tilbaketog. Han foreteller at dersom reaksjonene på Aylars opptreden er tilstrekkelig, så blir de nødt til å gjøre noe med det. Hvorfor det, hvorfor må dere gjøre noe med det? De som ikke vil se Aylar, trenger ikke å komme på åpningsshowet. LilleNille tviler for at lagene trekker seg fra hele turneringen fordi en omstridt artist skal opptre. Den tanken kan ikke en gang ha slått Frode Kyvåg? Omstridt og omstridt. Hvorfor mener mange at Aylar er så omstridt? Hun spiller på at hun ser bra ut, hun har av og til kommet med noen usannheter og hun har angret på det hun gjorde tidligere med pornofilmer og narkotika. Hun er som mange andre, bortsett fra at hun lever av kroppen som modell. Det å leve av flotte bilder eller administrere en gruppe modeller som stiller opp på oppdrag, som ikke er på kant med loven, bør ikke stride med Norway Cup sitt verdigrunnlag. Hvis det likevel strider mot turneringens verdier er tiden overmoden for at Bekkelaget tar et oppgjør med gamle holdninger. Anja Andersen var bekkelagsspiller en gang i tiden. Hun var langt fra perfekt på banen, men da forsvarte Frode Kyvåg henne. Han bør gjøre det samme med Aylar. Han har jo liberale holdninger fortsatt?

LilleNille er ikke så glad i foppball, men skulle gjerne igjen ha sett Aylar opptre med sangen Boys, boys, boys. Tro om hun egentlig synger selv? Det var vanskelig å være hundre prosent sikker på rådhusplassen i juni. Hvis hun gjør det er LilleNille imponert. Ikke bare en bra kropp, men hun kan faktisk synge også. Ikke så verst, ikke så verst….