LilleNille

fredag, juli 07, 2006

En perfekt mann

LilleNille har funnet den perfekte mannen, en mann som virket helt fantastisk. Det er kun to problem. Han er opptatt og LilleNille tenner ikke seksuelt på menn. Nesten dumt, han virker som mannen med stor M.

Han er liberal, åpen, snill, fornuftig, for et fargerikt fellesskap. Han sitter pris på ulikheter, han sitter pris på det gode liv. LilleNille vet han leser bloggen, men han vil sikkert få sjokk når LilleNille trekker han fram som den perfekte mannen. Eller helt perfekt er han ikke. Han har også egen blogg, men han er lat. Den blir altfor sjeldent oppdatert. Når han endelig skriver noe, blir det som regel om foppball. Den idretten er viktig for mange menn. Han er unnskyldt.

Bortsett fra foppball er vi enige om så mye. Nesten skummelt mye. Det han skriver er så veloverveid. I tillegg kan han tulle og tøyse. En flott kombinasjon mellom seriøse og til dels useriøse momenter. Det er synd han bor langt unna Oslo, det er synd vi aldri eller sjeldent kommet til å møte hverandre. Han er mannen med stor M. LilleNille håper han skjønner at han blir satt pris på, både av nettvenner og helt sikkert av omgivelsene i det virkelige liv.

Alex, ta vare på deg selv. Du er et flott lysglimt i hverdagen. Håper vi kan holde kontakten i mange år fremover.

2 Comments:

At juli 08, 2006, Anonymous Anonym said...

Takker så mye Lillenille. Jeg kunne ha skrevet nøyaktig det samme om deg. Det du skrev varmet veldig.

 
At juli 10, 2006, Blogger LilleNille said...

Takk Alex.
Håper ikke du ville skrevet ”nøyaktig” det samme, selv om tanken var god.
Håper vi fortsatt får en fin ferie i hver vår verdensdel.

 

Legg inn en kommentar

<< Home