LilleNille

mandag, juli 03, 2006

Fysj og fy….

LilleNille har funnet noen som er i samme klasse som Børre Knudsen og Ludvig Nessa. Dette avisoppslaget sier det meste om Kristelig Folkeparti og den ubetydelige lokalpolitikeren Bjørg Kongsgård.

Når LilleNille en gang dør, forhåpentligvis er det lenge til, og hvis det finnes en gud skal LilleNille sitte på sin høye hest og geipe til alle kristne som tar store deler av bibelens skrift bokstavelig. Hvis gud finnes, kan han umulig være så ondsinnet at han dømmer menneskene på seksualitet. Folk dør i krig, men KrF-politikere fokuserer på legninger. Fysj og fy...Gud må ha andre problem han prioriterer høyere. Det samme bør politikere fra Kristelig Folkeparti ha.

Kanskje på tide vi får en gudinne som fokuserer på myke verdier, på kjærlighet mellom menneskene. En gudinne ville ha brutt ned mange myter som de kristne bygger opp om for alt det er verdt. Fysj og fy…Ja til en gudinne, ja til frihet for egen seksualitet.

Bjørg Kongsgård er også imot ytringsfrihet ettersom hun ikke ønsker homomarsjer. Kanskje kommer det et forslag om forbud mot fredelige opptog. Fysj og fy for den nestsiste gangen i dag.

LilleNille hadde lyst å legge ut et bilde med deilig jentesex, men det ville sikkert ha ført til at mange kristne ville ha blitt opphisset. Fysj og fy….

3 Comments:

At juli 03, 2006, Anonymous Anonym said...

Du får trøste deg med årets homo sitat fra Sir Ian Mc Kallen. Dette sa han angående katolikkenes prostest mot Da Vinci koden: De burde være glad for at man viser at Jesus hadde kone og barn. det betyr jo at han ikke var homo.

Stor mann og stor skuespiller.

 
At juli 04, 2006, Anonymous Anonym said...

I natt, før jeg leste denne posten, kom jeg til å tenke på -filier, og hva som er normalt og ikke.

Jeg husket noen fantasier jeg hadde mens jeg gikk på barneskolen. Det var fantasier som absolutt ikke er "normale" etter manges oppfatning.

Dette var før internetts tid og pornoblader var det ingen av der jeg bodde, slik at påvirkningen utenfra måtte være veldig liten.

Selv mener jeg derfor at folk bør få ha den -filien de vil, men under utvelsen må de ikke skade andre personer eller dyr. Derfor er det en del av disse legningene som man etter mitt syn ikke bør utøve i praksis, kun i fantasien.

Homofili er ikke en av disse. =)

 
At juli 05, 2006, Blogger LilleNille said...

Takk til Trond og Frank.
Håper alt er bra i Norge.

 

Legg inn en kommentar

<< Home