LilleNille

tirsdag, mars 07, 2006

Frihet for Sputnik

Yrkessjåfører og andre voksne må selv få frihet og ansvar til å bestemme hva de vil spise til frokost, lunsj, middag og kvelds. Det er ikke en god grunn å forby pølser til frokost fordi noen har dårlige spisevaner eller ikke har den kosten som ekspertene foretrekker.

LilleNille er ikke glad i pølser, men hun forsvarer folk sin rett til å spise pølser så mye de orker. Det er også viktig å forsvare retten til å selge pølser. Voksne må selv ta ansvar for egen kropp, med eller uten pølser til frokost.

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke vil ha pølsen bort fra frokostmenyen på bensinstasjonene. Det er helseresultatene til yrkessjåførene som ryster organisasjonen.

Hvis pølser blir forbudt å servere til frokost eller lunsj, hva blir det neste på forbudslisten? Kan det bli sjokolade, kaffe, tobakk, brus, loff, wienerbrød, skolebrød, øl, vin, brennevin?

LilleNille håper uttalelsen til Britt E. Villa i LHL var en talefeil og ikke et ønske om forbud av det hun kaller usunne matvarer.

2 Comments:

At mars 07, 2006, Anonymous Anonym said...

Med bakgrunn som tidligere lastebilsjåfør ler jeg av forslaget til LHL.

Hva med de menneskene som har joppet om natta, og vil ha en pølse på veien hjem? De kan jo heller ikke få den, hvis det ikke skal være lov å servere pølser mellom, la oss si klokken 8 og 12 om dagen.

Det er så typisk norsk å forbu alt man ikke liker eller er uenig i.
Og det blir rett og slett for dumt.
Safunnet er ikke inndelt i vanlig tider lengre. Har aldri vært det. Og mange av sjåførene har også faktisk kjørt hele natta, og tar en pølse på morgenkvisten. Det er nødvendigvis frokost selv om klokken er 8.

 
At mars 08, 2006, Blogger LilleNille said...

Heisan og takk for kommentaren hans kr.

 

Legg inn en kommentar

<< Home