LilleNille

mandag, mars 06, 2006

Lite alkohol – mye fyll

LilleNille er overrasket over hvor mye fyll det er i Big Brother huset. Mange blir veldig beruset av relativt lite alkohol. Enten spiller deltakerne fulle eller så påvirker forholdene i huset rusen. Spesielt har LilleNilles yndling Jessica et alkoholproblem i huset.

Nesten hver gang det er fest i huset gjør flere av deltakerne dumme ting de angrer i ettertid. Gang på gang blir det innkalt til husmøte der det blir foretatt innrømmelser og oppklaringer. Etter nesten hver eneste fest sliter deltakerne med hukommelsen. Ikke så merkelig hvis det ble konsumert store mengder med alkohol, men LilleNille tror ikke det er tilfellet. Leveringene til deltakerne fra Big Brother består stort sett av noen øl per deltaker og litt vin. Nok til litt promille, men ikke nok til at et flertall blir sanseløs fulle.

LilleNille kan selvsagt ta feil i mengden av alkohol som blir utlevert, men alle bildene fra huset tyder på øl og vin. Mange flasker dersom alt blir drukket av 1, 2 eller 3 personer. Ikke spesielt mye når 14 personer deler rimelig broderlig eller søsterlig.

LilleNille er en av de som ikke tåler spesielt mye. Det har aldri skjedd at hukommelsen blir borte etter noen glass vin. Derfor er det merkelig at mange av BB-deltakerne drikker seg fra sans og samling på hver fest. Alkoholmengden i huset er rimelig begrenset.

Forholdene i huset kan påvirke rusen, men å være på fjernsyn bør normalt sette noen sperrer. I BB-huset er det merkelig nok det motsatte som skjer. Alkoholen kan riktig nok være sterkere i Sverige enn det vi er vant fra i Norge. LilleNille tror ikke på den teorien, men umulig å vite helt sikkert?