LilleNille

onsdag, mars 01, 2006

En flott aksjon

I kveld er det et flott program på TV2 som LilleNille håper gir stor effekt. LilleNille driver gjerne reklame for kveldens Plan-aksjon.

På scenen står artister som a-ha, Mira Craig, Morten Abel, Youssou N'Dour, Angelique Kidjo og Alpha Blondy stille opp, sammen med internasjonale navn som Lauryn Hill og Patti Smith. TV2 sender konserten fra klokken 21:40. Musikken er ikke det viktigste. Det er aksjonen for flere Plan-faddere som er hovedfokuset denne gangen.

Plan Norge ønsker en verden der alle barn har mulighet til å realisere sine drømmer og ambisjoner - en verden der man respekterer barna som individer og beskytter deres rettigheter.

Plan sin virksomhet er bevis på at bistand i stor grad kan organiseres gjennom privat initiativ. Det er i hovedsak Plan-fadderne som bidrar slik at barn i den fattige delen av verden får et bedre liv. 80 prosent av inntektene kommer fra fadderne, mindre enn 20 prosent gjennom offentlige overføringer. Privat engasjement, privat bistand er det viktigste for en bedre verden. LilleNille er en tilhenger av Plan Norge.