LilleNille

mandag, februar 27, 2006

Mange forskjellige webblogger

I dag skulle LilleNille skryte av de mange faste webbloggene hun leser daglig. Det er veldig mange gode blogger, både de som fokuserer på alvorlige saker, men også de som har humor og litt mindre alvorlige saker. LilleNille skulle drøsse ut kompliment, helt til hun oppdaget Jan-Aage Torp Fan Club.

Det bør ikke være ulovlig å ha en fanklubb for Jan Aage Torp, men medlemmene bak gudedyrkelsen av denne pastoren må tåle et vis søkelys på sine skriverier. Jan Aage Torp fortjener ikke en fanklubb. Mannen viser forrakt for mange av sine medmennesker. LilleNille syns det er bemerkelseverdig at denne mannen har en egen fanklubb, sånn helt på alvor.

Hvis mannen skal ”hedres”, er Brevet fra Mariam et langt bedre alternativ enn Jan-Aage Torp Fan Club på VG Blogg.

I dagens skriverier på fanklubben er det en påstand om at NRK ikke viser respekt for kristen tro. En tvilsom påstand ettersom NRK sender gudstjenester på radio, gudstjenester i fjernsynet og kristne program hver morgen i P1. Ingen har markedsført kristendommen så sterkt som NRK. Dessverre vil de fortsette med det i mange år fremover. En passiv holdning for publisering av Muhammed-karikaturene er ikke det samme som å ikke vise respekt for kristen tro.

2 Comments:

At mars 01, 2006, Blogger J4nnick3 said...

wtf? særriøst? fanklubb? Det er en blogg jeg ikke skal vie min oppmerksomhet...

 
At mars 01, 2006, Blogger LilleNille said...

Ja, virker altfor seriøst, beklagelig nok.

 

Legg inn en kommentar

<< Home