LilleNille

lørdag, mars 04, 2006

Helgefreden senker seg

LilleNille har vært hjemme hele helgen. Det er uvant, fredelig, avslappende og kjedelig. Forhåpentligvis er søndagsformen bedre enn noen gang. Om 12 timer kommer resultatet om det var fruktbart å være hjemme fredag og lørdag kveld.

Det er sosialt å være ute sammen med venner. Det er sosialt å dele noen flasker vin før vi gjør byen utrygg. Det er som regel ukens høydepunkt å bruke fredag - og lørdagskveldene på byen. Som regel en fryd på alle mulige måter. Det er kun to ulemper. Bankkontoen reduseres, og søndagsformen er ikke spesielt god. Etter helgens hjemmekvelder er LilleNille spent på om fordelene er større enn ulempene. Nyttekostnad er kanskje et begrep som må innføres også på dette området.

Ikke misforstå. LilleNille har hatt en sånn passe helg. På fredag kveld ble det først fjernsyn, så pizza før det igjen ble fjernsyn og sengen. Lørdag var det taco, fjernsyn, internett, mer fjernsyn, sikkert en nattfilm før sengen sto for tur. Ikke et eneste glass vin, ikke høy musikk. LilleNille har sikkert hatt en helg slik mange pensjonister og KrF-politikere lever til daglig. Ikke rart de er imot mye av det som er gøy, i alle fall det LilleNille regner som morsomt.

Helgefreden bør ikke senke seg for ofte i LilleNille livlige kropp.