LilleNille

onsdag, februar 15, 2006

DJ`en dreit seg ut

LilleNille hørte som vanlig det meste av Mina på NRK P3 i dag. Også i dag klarte den fantastiske programlederen å sjokkere oss lyttere, men det var med et innslag fra England.

Det var den engelske DJ`en Stefan som satset på dette århundrets radiostunt på selveste Valentinsdagen. Han kan sikkert sammenlignes med Mina, men er sikkert ikke like sjarmerende og frekk. Stefan skulle fri til samboeren på direkten. Han ringte samboeren opp via radioens telefonlinje. De snakket søtt til hverandre, delte fine ord som mange gjør på Valentinsdagen. Etter hvert begynte DJ`en med opplesingen av et flott kjærlighetsdikt som ble avsluttet med…..Vil du gifte deg med meg?

Det ble stille i den andre enden. Samboeren ble tydeligvis sjokkert. Vi kunne nesten høre henne tenke. Stakkars Stefan. Ikke lovende når tanker kan høres. Etter hvert klarte samboeren å stokke frem noen ord. Klisjeer som kjære, vi kan ikke gjøre dette over radio ble fortalt den kjepphøye programlederen. Han svarte selvsikkert: Kjære, du vil jo gifte deg, jeg elsker deg. Samboeren svarte ennå mer usikkert før hun la på telefonen direkte på radio. Stakkars Stefan.

Etter at telefonsamtalen ble brutt startet DJ Stefan med ramponering av studioet. Det ble sparket i vegger, stoler ble kastet og en del bannskap kom igjennom lydmuren av støyen fra hærverket. Innslaget ble avsluttet med: Nå skal vi få trafikken…. Sånn går det når menn skal spille overtøff og imponere sine omgivelser. Av og til kan resultatet bli fryktelig, og LilleNille tror Stefan er enig i konklusjonen.

Mina ringte opp radiostasjonen for å høre hvordan det gikk med DJ`en som dreit seg ut direkte på radio. Der hadde ingen sett han siden han forlot studioet i sinne. Radiostasjonen la vekt på at samboeren ikke hadde avvisst Stefan, bare påpekt at hun ikke ville svare på frieriet over radio. Kanskje får historien en lykkelig slutt, og England får tilbake sin frekke DJ som LilleNille mer enn gjerne sammenligner med fantastiske Mina i P3. Over til studie igjen (smiler)