LilleNille

fredag, januar 06, 2006

Puppemysteriet

Denne uken startet med at Universitetet i Tromsø skulle forske på hvorfor kvinner ønsker seg større pupper. I dag fulgte skribent Kristin Spitznogle opp med Det store puppemysteriet. For oss med små pupper har det vært en dårlig uke. Det har vært for mye fokus på det perfekte, for store eller mellomstore pupper er fint. Liten tvil om det!

LilleNille trodde hun var kommet over puppekompleksene, men denne uken har tankene om større pupper kommet tilbake med full kraft. LilleNille går sikkert en helg i møte med tanker om inngrep for å gjøre kroppen finere. Forhåpentligvis går helgen raskt, og på mandag er puppemaset og oppmerksomheten om store pupper tilbake til det normale. For det er jo til daglig oppmerksomhet om pupper, men denne uken har det vært mer enn vanlig.

Det er egentlig litt rart at folk lurer på hvorfor mange jenter ønsker seg større pupper eller flottere kropp. Det har med selvfølelsen, det å se flott ut. Det er ikke så rart at vi vil at eget speilbilde skal se best mulig ut, ikke sant?

LilleNille håper ikke på en puppefri helg, men det holder med puppestoff i avisene.