LilleNille

torsdag, desember 22, 2005

Deilig på ferie

LilleNille har det som fisken i vannet eller som mamma bruker å si det, som fluen på veggen. Uansett ordlek, livet er vidunderlig og hver eneste time av ferien nytes.

LilleNille er i Thailand. Mange av vennene tror LilleNille regner dette som sitt hjemland. Det stemmer ikke. Thailand er ferieland, Norge er hjemlandet. Selv om maten er god og billig, drikkevarer likeså og været sånn passe bra er det godt å være norsk i Østens perle. Eller norsk og norsk. Mange turister tror LilleNille er en av de innfødde. Ordet værsego får turistene på andre tanker. Heldigvis lenge igjen før returen settes til Gardermoen og Oslo. Inntil da forblir værsego ordet som røper LilleNilles identitet.

LilleNille skal innrømme at denne ferien blir spesiell. I romjula er det et år siden tragedien som tok så ufattelig mange menneskeliv. Fjoråret var spesielt, og mye tyder på at også årets jul vil gå inn i rekken som minneverdig. Selv om området LilleNille er i ikke var direkte berørt i fjor, vil det i år bli arrangert ulike minnestunder for katastrofen som rammet landet så hardt for et år siden. LilleNille skal bruke 2. juledag til å tenne lys for de som omkom.

Til venner og betjente. Ha en fortsatt fin førjulstid, og mao. (smiler)