LilleNille

mandag, januar 02, 2006

Slipsfantasien

LilleNille fikk en fantasi som var vanskelig å bli kvitt. Uansett hva hun skulle gjøre eller tenke på kom de samme tankene tilbake i hode. Dama med slipset!! LilleNille hadde en ordenlig slipsfantasi. Merkelig, ikke sant?

LilleNilles hode er kanskje det eneste som klarer å få et slips til å bli direkte sexy. Eller slips kan være vakkert, pent å se på. Mange passer slips, også yndlingen Lars Sponheim, uten at LilleNille skal kalle han sexy. Dama derimot.. Grrrrr for et slips, for et herlig syn!!!

Normalt ville LilleNille ha studert øynene, kanskje puppene, men denne gangen ble det slipset. Et slips i en vidunderlig sølvfarge. Hun så ut som en medaljevinner i et verdensmesterskap eller kanskje Olympiske Leker. Slipset var medaljen, medaljen som hang så nydelig mellom puppene. Kun seiersbrølet manglet før nasjonalsangen hadde passet som hånd i hanske. Ingen skjorte, bare en topp og en blazer. Og selvfølgelig slipset, det fantastiske sløvslipset. Til og med slipsknuten ble sexy. Der har Sponheim litt å lære. Også han trenger en sexy knute på slipset sitt innimellom.

LilleNille har tidligere sett på slips som en pyntegjenstand som spesielt menn bruker på møter, på jobb og på fest. Dama med slipset, dama med det fantastiske sølvslipset fikk LilleNille inn på andre tanker. Slipset kan uten tvil brukes til mye annet. LilleNilles hode koker fortsatt. Slips som et tau eller slips som ei fjær der deilig silke kiler både her og der.

For LilleNille vil et slips aldri bare være et slips etter dagens fantasi. Slips kan også være en medalje eller et deilig leketøy. En stor takk til slipsdama for et herlig bilde.

2 Comments:

At januar 04, 2006, Anonymous Anonym said...

Spennende.

 
At januar 05, 2006, Blogger LilleNille said...

Jaaaaa, ikke sant.

 

Legg inn en kommentar

<< Home