LilleNille

onsdag, januar 04, 2006

LO mot Fremskrittspartiet

Det må være vanskelig å være LO-medlem for FrP-sympatisører. LO bruker medlemspengene for å kjempe imot politisk innflytelse for Fremskrittspartiet. LilleNille syns det er rart at fagforeningen kan drive propaganda mot FrP uten at mange reagerer. Fagforeningens bevilgninger til Arbeiderpartiet er uten tvil en ulempe for opposisjonen, også for Fremskrittspartiet.

Nok en gang har LO bevilget penger til Arbeiderpartiet. Nesten 1 million kroner skal brukes slik at Arbeiderpartiet kan bremse oppslutningen om fagforeningsfiendtlige partier. Valgdagsmålingen fra stortingsvalget i høst viste at 18 prosent av LOs medlemmer ga sin stemme til Frp. Mange av de som stemte har sikkert også sitt politiske medlemskap i Fremskrittspartiet. Derfor blir det merkelig at fagforeningens bevilgninger ikke møter spesiell motbør internt i LO.

LilleNille er ikke FrP-sympatisør. LilleNille er heller ikke medlem av LO. Hvis så hadde vært tilfelle, ville LilleNille hatt to valgmuligheter. Enten å melde seg ut av LO eller å bruke organisasjonsdemokratiet til å motarbeide fagforeningens støtte til Arbeiderpartiet. En støtte som er med på å svekke grunnlaget for egen partinnflytelse, dersom LilleNille hadde vært medlem av Fremskrittspartiet. Det er rart ikke flere tenker som LilleNille på dette området?