LilleNille

mandag, august 07, 2006

Rik og vanskelig

Alle har problem, også Britney Spears.

Se denne videoen. Hun klager, raper og mener hun har gått glipp av mye i livet, noe som sikkert stemmer. Livet som popstjerne har sikkert mange ulemper, men kan også ha betydelig med fordeler. Britney er en av de som ikke bør klage for mye.

Livet består av muligheter uansett bakgrunn. Britney Spears bør ha de beste forutsetningene for å få et rikt og meningsfylt liv. Mange har ikke slike sjanser og de vil bli opprørt av videoen som er publisert.

LilleNille tar hensyn til at snutten kan være redigert, til og med falsk. Likevel er det snodig å se en mangemillionær med millioner av fans sitte å klage på denne måten. Bortskjemt og ruset er ord som helt sikkert vil bli brukt på nettet de neste dagene. Forhåpentligvis er livet som popstjerne mer glamorøst enn hva Britney får frem i videoen med ektemannen.

5 Comments:

At august 12, 2006, Anonymous Anonym said...

Nå er jo Britney et kapittel for seg, og "stjerne i fritt forfall" dekker vel knapt ordet. Hun har alltid opptrådt som en bortskjemt sørstatsjente, og jeg blir kvalm av å høre en multimillionær klage på den måten.
Jeg skylder på landet hun er fra. Det er for mye å velge, for mye å forholde seg til. Her oppe i nord har vi enklere for å godta den man er.

 
At august 12, 2006, Blogger LilleNille said...

LilleNille synes ikke Cathrine skal skylde på landet. Det er menneskene som er ansvarlig for oppførselen, ikke landet.

 
At august 12, 2006, Anonymous Anonym said...

Jeg skylder ikke på landet generelt, men på antallet mennesker og normer. Det enkle er ofte det beste, vettu ;)

 
At august 12, 2006, Blogger Cirka said...

Syntes ikke landet har for mange muligheter, heller for få. Alle er jo nesten helt like, alle ute etter det samme.

Tror ikke dama hadde kommet så langt om hun ikke hadde vært så dum. Det er skikkelig trist. Er ikke nesten alle amerikanske stjerner sånn? Hun er heller en manifestasjon en et unntak syntes nå jeg.

 
At august 13, 2006, Blogger LilleNille said...

Hver eneste en har ansvaret for egen oppførsel gjennom valg. LilleNille tror ikke Britney er så skuffet som hun virker på videoen, men hadde kanskje en dårlig dag?
Hennes status har gjort at hun sikkert har gått glipp av mye, men også opplevd ting mange andre bare kan drømme om. Hvis LilleNille var i hennes situasjon, ville engasjementet for medmennesker som ikke har det så godt vært prioritert opp en del.

For øvrig ser hun strålende ut på videoen, selv om hun klager en del å på utseende.

 

Legg inn en kommentar

<< Home