LilleNille

lørdag, mai 27, 2006

Invitasjon til jentesexparty

Rune Johannessen og Aleksander Leiknes kunne ha godt av å se at normale jenter kan ha sex med hverandre, være glad i hverandre uten å være syk eller være bærere av noe som kan være smittsomt.

Det er ikke så lenge siden Skeiv Ungdom hyllet Fremskrittspartiets Ungdom for holdningene til homofile. Ikke alle i miljøet var enig i denne hyllesten fordi fremskrittspartibevegelsen er utrolig splittet i dette synet. Noen har et liberalt syn på linje med Venstre og de liberale i Høyre. Andre i denne bevegelsen kaller homofili for en sykdom som bør behandles. Skeiv Ungdom sine positive uttalelser om FpU burde medlemmene i organisasjonen ha utnyttet på en positiv måte. Isteden klarer sentrale tillitsmenn å bite seg selv i leggen. Rune Johannessen og Aleksander Leiknes er mindre liberal enn Jan-Aage Torp. Han har ”bare” kalt homofili for en kreftsvulst i samfunnet. De vil tross alt forby homofili uten at det lar seg gjøre i virkelighetens verden.

LilleNilles første tanke var å invitere Rune Johannessen og Aleksander Leiknes hjem slik at de fikk se to jenter ha sex med hverandre. Se to normale jenter være glad i hverandre, to jenter med sunne holdninger, sunne interesser uten noen former for sykdomstegn. LilleNille slo tanken fra seg når hun så bilde av ungdomspolitikerne. Det kunne hende at de to ville ha blitt kåte av å se på jentesex. LilleNille ønsker ikke å se FpU-ere ronke. Oppslaget på nettavisen er nok. Et kristenkonservativt ronkesyn vil være mer enn det LilleNille kan takle i hverdagen. Ingen invitasjon denne gangen, men Rune Johannessen og Aleksander Leiknes ville hatt godt av å oppleve homofili på nært hold.

1 Comments:

At mai 27, 2006, Blogger Sexy Sadie said...

Glad du slo fra deg tanken. Hvem gidder FRPère i stuen sin frivillig...

En ting til: Det nytter ikke å diskutere med folk som har sett FRP-lyset.

 

Legg inn en kommentar

<< Home