LilleNille

mandag, mai 22, 2006

Big Brother – siste dag

Da er Big Brother snart ferdig. Endelig skal vinneren kåres. I 115 dager har finaledeltakerne vært innestengt i et hus med begrensede muligheter for fri utfoldelse. Snart blir det avgjort hvem som vinner en million kroner.

LilleNille har sett det meste som har gått på TV Norge, bortsett fra i påskeferien. Da var det vanskelig å følge Jessica, Carina, Linn og alle de andre. Det er ikke vemodig at serien endelig er slutt. Det er faktisk på tide. Big Brother er dårlig underholdning. Likevel har tusenvis av seere i Norge og Sverige fulgt med.

LilleNille har en favoritt. Sannsynligvis vinner hun ikke, men hun har gjort årets serie spennende med alle gode og dårlige sprell. Hun er livlig, hun er spennende, hun er irriterende, hun er positiv og hun kan være veldig negativ. LilleNille stemmer på Jessica. Det hadde vært morsomt om hun var en million kroner rikere etter finalen mandag kveld. Det er tvilsomt. Hun irriterer for mange, men en eventuell seier hadde vært fortjent.

Alle som heier på Jessica, bør stemme på henne:
Stem via telefon, ring 829 49 305SMS: Send 5 til nummer 72500Stem via BB Phone:Velg den nominerte i din Big Brother Phone

Heldigvis ett år igjen til en ny sesong med Big Brother!!