LilleNille

onsdag, mai 10, 2006

Norge for nordmenn

LilleNille fikk et sug i magen i dag. Det var ikke en hyggelig e-post som kom inn på datamaskinen.

Det er gøy å lese kommentarene på webbloggen. I dag kom det en LilleNille gjerne skulle ha vært foruten. Egentlig kan ikke LilleNille klage fordi hun har vært frekk mot Vigrid. Eller ikke frekk, bare tvilt på deres historiebeskrivning. I dag kom svaret. LilleNille likte det ikke, men må godta ytringer på grunn av ytringsfriheten.

Det er rart hvor mye en kommentar i en e-post kan irritere, hvor godt den setter seg i hjernen. Det er kanskje fordi det finnes noen der ute som ikke ønsker at LilleNille skal være i Norge. Noen som ønsker Norge kun for etniske nordmenn. Tenk at det finnes folk som misliker andre på grunn av hudfarge og bakgrunn. En utenkelig tanke for LilleNille. Mer mangfold, desto bedre. Kanskje er rasehetsen et spørsmål om selvtillit. Noen er på bunnen, men må rakke ned på andre for å føle seg bedre. En fin trøst etter en kjedelig e-post.

4 Comments:

At mai 10, 2006, Blogger Sexy Sadie said...

Det er skremmende at så mange mennesker ikke klarer å forholde seg til andre folk som enkeltindivider og ikke som representanter for en gruppe, om gruppen er hvit, svart eller svensker.

 
At mai 10, 2006, Anonymous Anonym said...

Ikke bry deg om slikt uviten søppel. I mitt Norge er alle svarte, hvite, homser, transer, særinger, osv osv hjertelig velkommene

 
At mai 11, 2006, Blogger LilleNille said...

Takk for kommentarene sexy sadie og trond.
I LilleNilles verden er det også plass for alle.
Det hadde vært kjedelig med for mye likheter.

 
At desember 26, 2008, Anonymous Anonym said...

Det er lett å dra alle under samme kam desverre, men slik er det nå alle veier ikke bare under dette tema...

 

Legg inn en kommentar

<< Home