LilleNille

lørdag, november 05, 2005

Sesam – et morsomt navn

LilleNille leverte inn ett av de 46 219 forslagene som kom inn. Sesam var kanskje et bedre forslag enn det LilleNille foreslo?

Det var Schibsted som ønsket forslag til navn på den nye søkertjenesten. Det kom inn mange forslag, og Sesam ble tilslutt valgt. Juryen bestod av Arne Krumsvik (Høgskolen i Oslo), Kaija Ommundsen (Schibsted Søk), Anette Mellbye (Aftenposten Multimedia), Jo Christian Oterhals (VG Nett), Liv Bente Tiedemann (VG Nett), Arun Vohra (FINN.no) og Morten Hatlem (Schibsted Søk).

Forslagene som ble stemt frem var Sesam, Nano og Soda. Det var mange som sendte inn forslag på disse tre navnene, og juryen gjennomførte en loddtrekning blant disse for å finne vinnerne.

LilleNille husker ikke sitt forslag, men det var verken Sesam, Nano eller Soda. Kanskje noe mer liberalt, noe med frihet i. Det var uansett Elisabeth Andersen, Magne Olsen og Ingrid Minutella som vant konkurransen. I premie får de hver sin 32” LCD-tv.

Et fjernsyn i bytte for et navneforslag er rimelig god butikk. LilleNille gratulerer vinnerne, og er en smule misunnelig. Det skulle ikke mer til enn å huske på norsk musikk eller en norsk TV-serien for å vinne et flott fjernsynsapparat. Irriterende!

Du kan besøke søkertjenesten på www.sesam.no.